Welkom bij Happiness & health

Ontdek op deze site  waarvoor je terecht kunt in Sandra's Praktijk.
Ben je een (aankomende) moeder? Kijk dan ook eens op Happy Healthy Moms
 

 

Sandra's Praktijk

 

Een gelukkig en vitaal, lichaam en leven!

 

In mijn praktijk behandel ik volwassenen en kinderen die niet lekker in hun vel zitten, last hebben van spanning, angsten of verdriet. Of mensen die fysieke klachten hebben zoals huidproblemen, buikpijn, zere spieren of gewrichten, maar ook slaapproblemen, energiegebrek en heel andere zaken. Samengevat behandel ik in mijn praktijk mensen die hun Happiness of hun Health willen verbeteren.
­

Hoe bereik je dit? En waarom kan ik je daarbij helpen? De natuurgeneeskunde gaat uit van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. In de meeste gevallen werkt dit zelfgenezend vermogen goed. Ga maar eens na hoe vaak je lichaam is hersteld van ziekte of fysieke beschadigingen. Maar.. hoe prachtig ons zelfgenezend vermogen ook is, soms werkt het even niet. Of, het werkt niet snel genoeg. En dan heeft je health wat hulp nodig. Er kan dan sprake zijn van een onbalans, een blokkade of wellicht een tekort aan bijvoorbeeld bouwstoffen als vitaminen of mineralen. Tijdens een consult vertelt jouw lichaam waar het behoefte aan heeft. Bachremedies, celzouten, suppletie, behandeling, heel veel is mogelijk.

 

 

Ook voor kinderen?­

 

Ja, absoluut! Natuurgeneeskundige therapie is geschikt voor jong en oud. Kinderen en baby's zijn erg gevoelig voor de energetische middelen waar ik mee werk. Ze zijn uitermate geschikt voor huilbaby's, kinderen met gedragsproblemen en kinderen met belastende gevoelens (angst, stress, verdriet, driftig, faalangst ....) 
En zeker ook voor klachten van fysieke aard zoals huidklachten, infectiegevoeligheden, longklachten, hoofdpijn, of iets heel anders.

 

 

Sandra­

 

­Ik ben een ambitieuze onderzoeker van de krachtige wegen naar optimale gezondheid. Mijn bereidheid om voorbij het conventionele denken te gaan en mijn niet te stoppen honger naar nieuwe kennis, heeft geresulteerd in een praktijk waar mensen effectief geholpen worden bij het manifesteren van een gelukkig en vitaal, lichaam en leven.

 

Visie

Mijn visie is dat een lichaam bij ziekte of pijn een verhaal vertelt. Het is belangrijk te ontdekken waar jij op een dieper niveau, zielsniveau, behoefte aan hebt. Iedere klacht die jij ervaart heeft een functie. Hoe vervelend de klacht ook is, je lichaam heeft je iets te vertellen en als je hiernaar luistert herstelt jouw gezondheid en wordt jouw geluk vergroot.

- Luister naar het fluisteren van je lichaam, zodat het niet hoeft te schreeuwen -
 

In mijn praktijk heeft de biotensor zich bewezen als meester-vertaler. Je kunt  'bedenken' welke therapeutische toepassing geschikt is om een klacht aan te pakken, maar als je in één keer met het juiste middel of de meest effectieve therapie aan de slag wilt, dan moet je dit testen.

Ik heb me in een avontuur  -onderzoek-  gestort waar nog lang geen einde aan komt. Met heel veel voldoening blijft onderstaande lijst groeien.

 

 

HBO orthomoleculair voedingsadviseur
HBO medische basiskennis

EHBO

Quantum Touch

Bachbloesemtherapeut

Aura- chakra praktisioner

Acces Consciousness Bars® Praktisioner

Touch for Health I /Kinesiologie

Orthohealth A-Z

Verdieping holistische gezondheidstherapie

Celzouttherapie

Acces Consciousness Facelift® Praktisioner
Telepathisch communiceren

Quantum Touch Allergy
Mediumschap­

 

In mijn praktijk verwelkom ik een ieder die meer energie wil, een burn-out ervaart of lichamelijke klachten aan wilt pakken. Kinderen die niet lekker in hun vel zitten, verdrietig, boos of angstig zijn kunnen langskomen, maar kijk ook eens onder het kopje 'op afstand' voor meer mogelijkheden.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

gallery/20200610_095800-min
gallery/20200610_095931-min
gallery/20200610_100240-min
gallery/20200610_100207-min